Barbecue Roosters & bakplaten

Het mooie weer komt eraan en de barbecue wordt weer uit de schuur gehaald. Bij BBQwinQel merken we dan altijd dat dit het moment is dat mensen er achter komen dat bepaalde onderdelen van hun barbecue aan vervanging toe zijn. Je bent niet de eerste die de barbecue niet goed schoongemaakt heeft weggezet, waardoor je barebecue nu wel een nieuw roos...

Het mooie weer komt eraan en de barbecue wordt weer uit de schuur gehaald. Bij BBQwinQel merken we dan altijd dat dit het moment is dat mensen er achter komen dat bepaalde onderdelen van hun barbecue aan vervanging toe zijn. Je bent niet de eerste die de barbecue niet goed schoongemaakt heeft weggezet, waardoor je barebecue nu wel een nieuw rooster en bakplaat kan gebruiken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de barbecue verder wilt uitbreiden met een extra rooster of een bakplaat. Bij ons heb je een enorme keuze uit allerlei originele producten van bekende merken zoals een Weber rooster of een Grandhall bakplaat. Bekijk het assortiment op deze pagina en houd goed in de gaten of het rooster of de bakplaat geschikt is voor jou specifieke barbecue!

Koop een origineel barbecue rooster
In ons assortiment vindt je dus allerlei onderdelen die zowel geschikt zijn als vervanging van huidige onderdelen of kunnen dienen als aanvulling op jou bestaande gas-, elektrische of houtskoolbarbecue. Vergis je dus niet: een nieuwe barbecue is niet altijd nodig! Heb je een rooster of bakplaat nodig voor jou Barbecook, Cobb, Grandhall, Happy Cocooning,Outdoorchef of Weber barbecue? Wij verkopen originele onderdelen en barbecue accessoires. Hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen! Zo kun je binnenkort weer met een gerust hart grillen, branden, wokken & roken!

Van Weber bakplaat tot Barbecook visgrill
Een goed rooster of goede bakplaat is essentieel en onmisbaar voor een barbecue. Hiermee zorgt je er namelijk voor dat jou vlees, vis of groenten gegrilld worden. Onze roosters, vaak gemaakt van roestvrij staal gaan altijd lang mee. Je eten wordt dan perfect gaar. Uiteraard zijn er ook allerlei speciale en luxe varianten bij BBQwinQel verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tweedelige roosters of roosters met speciale inzetstukken. In dat geval kan een deel van het rooster vervangen worden met een ander inzetstuk. Je kiest dan zelf of je jou voedsel wilt grillen, braden, wokken of stomen. Handig ook zijn de speciale visgrills en worstenklemmetjes. Niets is namelijk zo vervelend als wanneer het eten tussen de grill doorslipt en tussen de kooltjes beland. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen (van rond tot ovaal tot vierkant). Zo vindt je altijd een grillrooster die bij jou barbecue past. Heb je hier nog advies over nodig of heb je een andere vraag? Onze klantenservice medewerkers zitten klaar om u verder te helpen neem dan gerust contact op.

Meer

Barbecue Roosters & bakplaten Er zijn geen producten in deze categorie.