Vis, vlees & groentehouders voor op de barbecue

Speciale houders voor de barbecue

Het maken van uitgebreide gerechten op de barbecue wordt gemakkelijker met deze handige vis-, vlees- en groenten houders. Niets is zo vervelend als een champignonnetje dat door het rooster heen glipt. Dankzij een slimme groentekorf zul je hier geen last meer van hebben. Of wat dacht je van een worstenklem, spiese...

Speciale houders voor de barbecue

Het maken van uitgebreide gerechten op de barbecue wordt gemakkelijker met deze handige vis-, vlees- en groenten houders. Niets is zo vervelend als een champignonnetje dat door het rooster heen glipt. Dankzij een slimme groentekorf zul je hier geen last meer van hebben. Of wat dacht je van een worstenklem, spiesen, satépennen, rotisserie baskets of een ribbetjesrek? BBQwinQel is altijd op zoek naar alle producten die het gemak van het barbecueën vergroten zodat jij optimaal kan grillen, bakken of roken. Te gebruiken voor iedere barbecue (houtskool- elektrische en gasbarbecues) en gemaakt door topmerken zoals Barbecook, Grandhall, Outdoorchef en Weber. Het assortiment speciale houders voor vis, groenten en vlees vind je op deze pagina. Het bestellen van vishouders, vleeshouders en groentehouders via BBQwinQel.nl is veilig, makkelijk en snel. Morgen nog je nieuwe barbecuespullen nodig? Plaats je bestelling dan vandaag nog (op een werkdag) voor 22.00 uur dan mag je deze morgen thuis verwachten. Daarnaast geniet je vanaf €20.- van gratis verzending en Retourneren is bij BBQwinQel altijd gratis.

Barbecue inspiratie nodig?

Bij BBQwinqel vinden we dat vrijwel alles beter smaakt op de barbecue. Daarom dat we ook lekkere receptjes adviseren waarvan je nog nooit gedacht had dat je het op de barbecue kon maken zoals een smeltende chocoladecake. Meer recepten zien? Bekijk onze barbecue inspiratie pagina.

Meer

Vis, vlees & groentehouders voor op de barbecue Er zijn geen producten in deze categorie.