Barbecue gasregelaars & busjes

Om veilig en verantwoord met je gasbarbecue te barbecueën is het van belang om een goede gasdrukregelaar te hebben. Deze wordt niet altijd standaard met de barbecue meegeleverd. Je kunt een universele gasdrukregelaar aanschaffen om je gasbarbecue compleet te maken. Vergeet daarnaast niet om een gasfles aan te schaffen zodat je direct met barbecu...

Om veilig en verantwoord met je gasbarbecue te barbecueën is het van belang om een goede gasdrukregelaar te hebben. Deze wordt niet altijd standaard met de barbecue meegeleverd. Je kunt een universele gasdrukregelaar aanschaffen om je gasbarbecue compleet te maken. Vergeet daarnaast niet om een gasfles aan te schaffen zodat je direct met barbecueën kunt starten. Wat je ook zoekt, je vindt het bij BBQwinQel. Speciaal op maat gemaakt dus voor jou barbecue! Bekijk snel het assortiment op deze pagina.

Wat is een gasdrukregelaar?

Een goede gasdrukregelaar voor de barbecue is onmisbaar. Dit product zorgt er namelijk voor dat er vanuit de gasfles een gelijkmatige toevoer naar de barbecue wordt gerealiseerd. Op deze manier kun je gebruik maken van alle branders op de barbecue. Let goed op: niet iedere gasdrukregelaar past op iedere barbecue. Soms wordt een regelaar niet bijgeleverd, wat betekent dat je deze los moet bijkopen. Bij ons vindt je gasdrukregelaars voor merken zoals Grandhall, Weber en Happy Cocooning. Twijfel je over het type aansluiting voor de gasfles? Laat je dan adviseren door onze klantenservice, zij kunnen je alles over onze verschillende producten vertellen!


Gasflessen voor barbecues

Veel van onze klanten vragen zich af welke gasfles ze voor de bbq moeten gebruiken. Het antwoord daarop is dat eigenlijk elke gasfles aangesloten kan worden. Zowel de bekende 5 kg gasfles als de 10,5 kg variant. Deze zware gasflessen zijn er stevig en vallen daarom niet snel om. Je kunt echter tegenwoordig ook kiezen voor een lichtgewicht variant. Uiteraard kun je ook kiezen voor gasflessen van je favoriete merk, zoals Weber gas voor je Weber gasbuitenkeuken. Wat je ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat je de juiste gasdrukregelaar en goede slangklemmen hebt zo voorkom je nare ongelukken! 

Tot slot
Nog een aantal dingen die je zeker niet mag vergeten!
•    Plaats gasflessen altijd rechtop en zet ze op een stevige ondergrond.
•    Houd kinderen uit de buurt van gasflessen.
•    Zet een gasfles niet te ver, maar zeker ook niet te dichtbij de barbecue. Dit in verband met stralingswarmte.
•    Vergeet na het gebruik van de barbecue niet om de gaskraan dicht te draaien!
Dat gezegd hebbende, wensen wij van BBQwinQel jou veel barbecueplezier!

Daarom kies je voor BBQwinQel
BBQwinQel is dé specialist op het gebied van barbecueën. Je kan bij ons niet alleen je nieuwe barbecue vinden, maar ook alle uitbreidingen, accessoires, vuurkorven, tuinhaarden en nog veel meer! BBQwinQel is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen dus wil jij je toekomstige barbecue van alle hoeken bekijken? Bekijk dan hier de openingstijden van onze showroom. Toch liever online bestellen? Onze service bestaat uit een makkelijk bestelproces, veilige betaalwijze, gratis verzending vanaf een besteding van €20,- en supersnelle bezorging. Op een werkdag bestellen voor 22.00 uur betekent bij ons dat het pakketje dezelfde dag nog verzonden wordt. Je hebt de bestelling dan hoogstwaarschijnlijk de volgende werkdag al in huis! Uitstekende service, dat is voor BBQwinQel een iets vanzelfsprekend moet zijn. Heb je dus nog vragen? Ervaar het dan zelf en neem contact met ons op. We staan voor je klaar!

Meer

Barbecue gasregelaars & busjes Er zijn geen producten in deze categorie.