Terrasverwarmers

Met een terrasverwarmer kun je ook op de koelere lente- of herfstdagen optimaal genieten van je tuin. BBQwinQel biedt terrasverwarmers van de merken Eurom en Sunred. Naast de bekende hangende terrasverwarmers zijn er ook staande varianten die je op je tafel kan plaatsen en modellen die je aan je parasol kan bevestigen of in een partytent op kan ...

Met een terrasverwarmer kun je ook op de koelere lente- of herfstdagen optimaal genieten van je tuin. BBQwinQel biedt terrasverwarmers van de merken Eurom en Sunred. Naast de bekende hangende terrasverwarmers zijn er ook staande varianten die je op je tafel kan plaatsen en modellen die je aan je parasol kan bevestigen of in een partytent op kan hangen. De terrasverwarmers van Eurom verschillen o.a. in capaciteit en stralingsbereik, waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikt model is. Een groot deel van de modellen van Eurom zijn ook te bevestigen een standaard, zodat de terrasverwarmers ook staand te plaatsen zijn.

De meeste terrasverwarmers in ons assortiment werken op elektriciteit. Dit is omdat deze vaak het makkelijkst te plaatsen zijn. Daarnaast heb je geen gedoe met gasleidingen en gasslangen maar een gemakkelijk "plug&play" principe.

Hangende of staande terrasverwarming?

Wij bieden terrasheaters die hangen aan een plafond, gevel of parasol maar ook staande modellen. Maar wanneer is welk type het meest ideaal? Wanneer u moet kiezen tussen een hangende of staande terrasverwarming is het belangrijk naar de plaats waar u extra warmte wilt hebben. Wanneer u een terras heeft op een vaste plaats bieden hangende heaters vaak de meest ideale oplossing. Wel is moet er hiervoor een plaats zijn waar de heaters kunnen worden opgehangen. Heeft u een terras die nog wel eens verplaatst, om bijvoorbeeld de laatste avondzon mee te pakken? In dat geval is een staande heater voor u de beste oplossing. Daarbij komt dat staande terrasverwarming vaak ook nog bijdraagt aan een gezellige sfeer.

Advies nodig met Terrasverwarmers?

Heb je interesse om een terrasverwarmer aan te schaffen, maar heb je nog enkele vragen. Laat je gerust vrijblijvend adviseren door de deskundige klantenservice van BBQwinQel. Op basis van jou wensen kunnen zij een goede selectie producten aanbevelen. Kom eens langs in onze showroom in Nuenen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen naar onze klantenservice: info@bbqwinqel.nl of tel. 040-2493601. Weet je al welke terrasverwarmer voldoet aan je wensen? Online bestellen kan gemakkelijk, snel en veilig via iDeal, Creditcard of Afterpay. Als je de bestelling voor 22.00 uur plaatst, dan wordt je de terrasverwarmer de volgende werkdag al gratis in thuis geleverd. 

Terrasverwarmers kopen?

Bij BBQwinQel.nl  verkopen terrasverwarmers en terrasverwarming op onze site en vanuit de showroom bij coppelmans in Neunen. Online bestellen heeft als voordeel dat de terrasverwarmers snel en gemakkelijkbij je thuis worden bezorgd! Wil je liever eerst terrasverwarmers bekijken voordat je een terrasverwarming koopt? Kom lang in onze showroom en bestel je terrasverwarming daar.
Meer

Terrasverwarmers Er zijn geen producten in deze categorie.