Eurom

Wanneer je op zoek bent naar een Eurom terrasverwarmer, ben je bij BBQwinQel aan het juiste adres. De terrasverwamers van Eurom zijn sterk, betrouwbaar én betaalbaar. Een parasol heater, partytent heater, staande terrasverwarmer of een plafon/wand heater, wij hebben het allemaal. Wat is er mooier dan tot in de late uurtjes heerlijk buiten te zit...
Wanneer je op zoek bent naar een Eurom terrasverwarmer, ben je bij BBQwinQel aan het juiste adres. De terrasverwamers van Eurom zijn sterk, betrouwbaar én betaalbaar. Een parasol heater, partytent heater, staande terrasverwarmer of een plafon/wand heater, wij hebben het allemaal. Wat is er mooier dan tot in de late uurtjes heerlijk buiten te zitten! In ons uitgebreide assortiment zijn er genoeg heaters om uit te kiezen.

Plaats je de bestelling vandaag voor 22.00, dan heb je de heater de volgende werkdag al in huis. Vanaf €20.- is de verzending geheel gratis en retourneren is bij BBQ WinQel altijd gratis. Bezoek nu ook onze showroom in Nuenen. Tuincentrum Coppelmans is onderdeel van BBQ WinQel. Kijk hier voor de openingstijden of neem contact op met onze klantenservice.

Meer

Eurom Er zijn geen producten in deze categorie.