Barbecook

Barbecook: een begrip in barbecueland sinds 1985! Dit merk biedt alles op het gebied van buiten koken. Van tafel-, houtskool- en gasbarbecues tot rookovens, vuurschalen en –korven, complete buitenkeukens, plancha’s en allerlei handige en must-have accessoires. Haal een product van dit Belgische merk in huis, dan ben je gegarandeerd van veel (bar...
Barbecook: een begrip in barbecueland sinds 1985! Dit merk biedt alles op het gebied van buiten koken. Van tafel-, houtskool- en gasbarbecues tot rookovens, vuurschalen en –korven, complete buitenkeukens, plancha’s en allerlei handige en must-have accessoires. Haal een product van dit Belgische merk in huis, dan ben je gegarandeerd van veel (barbecue) plezier. Voor jarenlang zorgeloos barbecueën bent je bij Barbecook dus aan het juiste adres. BBQwinQel heeft daarom een selectie gemaakt van de beste producten van dit merk. Het resultaat daarvan vindt je op deze pagina. Snel kijken dus!

Het ontstaan van de Barbecook barbecue
Het verhaalt begint in 1985, als de eerste Barbecook barbecue wordt gepresenteerd. Een hit! Barbecook ontstond namelijk uit het idee dat de barbecues tot dan toe wel erg primitief waren. Dat kon veel efficiënter en veiliger! Als antwoord hierop ontwikkelde het merk een barbecue waarbij gebruikersgemak voorop stond. Een makkelijke montage, praktisch gebruik en eenvoudig onderhoud werden de hoofdzaken waaraan hun producten moesten voldoen. Dat dit precies is waar de barbecuewereld behoefte aan heeft wordt wel bewezen door het feit dat de Barbecook barbecue ook vandaag de dag nog immens populair is. Nog altijd heeft het merk dezelfde missie: keer op keer een zorgeloze barbecue garanderen!

Het Barbecook Quistart systeem
Barbecook ontwikkelt keer op keer innovaties op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Zo heeft het merk bijvoorbeeld een patent op het ‘Quickstart systeem’, dat aansteken eenvoudig, veilig en makkelijk maakt. Het enige wat je nodig hebt is een paar vellen krantenpapier, een lucifer of aansteker en een kwartiertje geduld. Onder de barbecue is een bak met water gemonteerd. Daarboven zit een tussenrooster waar je de krantenvellen in kan stoppen. Wanneer je deze vellen aansteekt worden de kolen in de kuip erboven dankzij het schoorsteensysteem effectief en snel verhit. Grillen wordt dankzij Barbecook kinderspel. En schoonmaken? Wanneer de barbecue voorbij is veeg je de assen via de buis in de voet. Het water in de voet blust ook het vuur mocht de BBQ omvallen. Simpel!

Barbecook community
Dat Barbecook inmiddels meer is dan een barbecue wordt duidelijk wanneer je je verder in het merk verdiept. Barbecook richt zich niet alleen op het maken van barbecues en accessoires, maar deelt op haar website ook vele verschillende complete & gevarieerde Barbecook recepten, verzamelt tevens handige producttips, maakt video’s over haar barbecues en actie en organiseert zelfs kooklessen! Dankzij Barbecook kan iedereen een chef worden!

Barbecook prijzen
Koop je via BBQwinQel.nl, dan heb je al een originele Barbecook in huis voor minder dan € 100,-. De Barbecook prijzen voor accessoires verschillen van categorie tot categorie en zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Voor ieder budget is er een Barbecook. Bij BBQwinQel profiteer je bovendien van een service waarbij je geen verzendkosten betaalt boven de €20.- en retourneren is altijd gratis. Heb je advies nodig met betrekking tot het kiezen van Barbecook barbecue? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten weten alles van dit merk af. Liever een keertje langskomen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Nuenen! Graag tot ziens.

Meer

Barbecook Er zijn geen producten in deze categorie.