Outdoorchef

Outdoorchef: de barbecues van dit Zwitserse merk kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en een afwerking van zeer hoge kwaliteit. Het merk verwierf naam en faam dankzij de uitvinding van de bekende trechtertechnologie waardoor we voortaan zowel direct als indirect kunnen grillen. Daarnaast herken je de Outdoorchef barbecue w...
Outdoorchef: de barbecues van dit Zwitserse merk kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en een afwerking van zeer hoge kwaliteit. Het merk verwierf naam en faam dankzij de uitvinding van de bekende trechtertechnologie waardoor we voortaan zowel direct als indirect kunnen grillen. Daarnaast herken je de Outdoorchef barbecue waarschijnlijk van de bolvormige gasbarbecues. Echter kun je ook bij dit merk terecht voor allerhande houtskoolbarbecues, buitenkeukenselektrische barbecues en diverse accessoires. Voor elke wens een Outdoorchef. Bekijk daarom snel het assortiment dat BBQwinQel voor jou heeft samengesteld!

Simpel en veelzijdig in gebruik
Dankzij een Outdoorchef BBQ wordt het perfecte barbecue menu op tafel zetten voor iedereen een bereikbaar doel! Het lukt gewoon, en het is nog simpel ook. In een paar stappen monteer je de barbecue, maak je deze klaar voor gebruik en krijg je een perfect resultaat. Dankzij het innovatieve trechtersysteem is bovendien slow cooking mogelijk, waardoor je lichter en gezonder kunt koken. Tevens zorgt dit systeem ook voor minder rookontwikkeling. Prettig voor de buren!

De Outdoorchef BBQ: een culinaire alleskunner
De mogelijkheden met deze barbecues zijn enorm. Wij raden je aan om eerst eens na te denken over welk van deze soorten Outdoorchefs bij jou zou passen:
De Outdoorchef houtskool variant met gepatenteerd trechtersysteem: Kies je voor deze variant, dan heb je een echte culinaire alleskunner te pakken. Afhankelijk van de stand van de trechter is de barbecue geschikt voor indirect grillen, het barbecueën op zeer hoge temperaturen, te wokken, koken of bakken. De trechter beschermt daarnaast ook tegen vetvlammen en rook. Handig!
De Outdoorchef gasbarbecue: voor wie geen zin heeft in houtskool en rook. Met alle mogelijkheden van een kogelbarbecue, maar dan op gas. De compacte varianten kunnen gemakkelijk verplaatst worden en zij ideaal voor op een balkon, in het park of op de camping.
De elektrische Outdoorchef barbecue: grillen, koken en stoven tot een temperatuur van maar liefst 300 graden! Dankzij deze barbecue hoef je niet in de weer met houtskool, maar krijg je wel dezelfde heerlijke barbecuesmaak. Handig voor balkonnetjes waarop niet met briketten of gas gegrild mag worden!

Kun je wel wat advies gebruiken wat betreft het kiezen van de juiste barbecue? Bespreek het eens met een van onze medewerkers! Zij weten alles over het merk en de verschillende modellen. Je kunt gemakkelijk per telefoon of per e-mail contact met ons opnemen. Liever langskomen in onze showroom in Nuenen? Je bent van harte welkom! 

Over BBQwinQel.nl
Je wilt een Outdoorchef kopen? Kies voor BBQwinQel.nl: onderdeel van Tuincentrum Coppelmans te Nuenen en dé specialist op het gebied van alles wat met barbecueën te maken heeft. Van de beste merken barbecues en tuinhaarden tot een veelzijdig assortiment aan allerlei onmisbare en ‘must-have’ accessoires. Bestel voor 22.00 uur en de bestelling word de volgende werkdag al bij je afgeleverd. Bij BBQwinQel brengen wij boven de €20.- geen verzendkosten in rekening. Eventuele retouren is ook gratis. Wij wensen je heel veel barbecueplezier!

Meer

Outdoorchef Er zijn geen producten in deze categorie.