Rookovens

Wanneer je snel en gemakkelijk de ultieme smaakbeleving van je vlees, vis of groente wilt creëren kun je gebruik maken van een rookoven / bbq smoker. Om deze authentieke rooksmaak te realiseren is het enige wat je naast het aansteken van de barbecue hoeft te doen; rookmot of houtsnippers toevoegen. Dankzij de gesloten rookoven trekt de rook heer...
Wanneer je snel en gemakkelijk de ultieme smaakbeleving van je vlees, vis of groente wilt creëren kun je gebruik maken van een rookoven / bbq smoker. Om deze authentieke rooksmaak te realiseren is het enige wat je naast het aansteken van de barbecue hoeft te doen; rookmot of houtsnippers toevoegen. Dankzij de gesloten rookoven trekt de rook heerlijk in je gerechten.

Je kunt eindeloos variëren in smaak en beleving door steeds weer een andere smaak houtsnippers toe te voegen. Het roken van je gerechten is niet alleen super lekker maar ook nog eens heel gezond! Er komt namelijk helemaal geen olie of vet aan te pas. Er zijn ook rookovens waar je ook op een gewone manier mee kunt barbecueën en daarnaast zijn er ook vele accessoires aanwezig als een smokerbox, waarmee je op je normale barbecue kunt roken!
Meer

Rookovens Er zijn geen producten in deze categorie.