Weber bbq

Wil je graag een Weber bbq kopen? Dan ben je bij BBQwinQel aan het goede adres, wij hebben een groot assortiment Weber barbecues tegen scherpe prijzen. Ook een barebecue van Weber vind je zonder problemen in onze webwinkel of in onze showroom!

Ervaar het verschil met een barbecue van Weber.

Een kwalitatieve barbecue zoals die van Weber zorgen voor...

Wil je graag een Weber bbq kopen? Dan ben je bij BBQwinQel aan het goede adres, wij hebben een groot assortiment Weber barbecues tegen scherpe prijzen. Ook een barebecue van Weber vind je zonder problemen in onze webwinkel of in onze showroom!

Ervaar het verschil met een barbecue van Weber.

Een kwalitatieve barbecue zoals die van Weber zorgen voor een geweldige ervaring en smaak. De hoge kwaliteit van de barbecues zorgt ervoor dat je een mooi stuk vlees altijd tot in perfectie kan bereiden. Zo kun je met een Weber bbq voor het ultieme zomergevoel zorgen! Er gaat natuurlijk niets boven buiten koken en eten.

Vind de barbecue die bij jou past

Houtskool en brikketten-barbecues

De oorsprong van Weber zijn de houtskool en brikketen barbecues en tot op de dag van vandaag worden deze ook het meeste verkocht. Er is een bepaalde charme bij het bereiden van eten op een houtskool of briketten grill die andere types toch maar moeilijk kunnen overtreffen. Terwijl het niet de makkelijkste manier van barbecueën is, je moet bijvoorbeeld goed opletten of je niet te veel brandstof ( houtskool of briketten) gebruikt, is de doorstroming van lucht voldoende? Wanneer dit te veel is zal de temperatuur oplopen, wanneer het te laag is gaat het vuur langzaam uit. Dit zijn allemaal extra aspecten om rekening mee te houden. Natuurlijk is daar wel wat voor te zeggen. Juist door deze extra aandachtspunten heb je wel echt het idee dat je echt op een andere manier aan het koken bent dan de conventionele manieren van koken in de keuken.

Gasbarbecues

Gasbarbecues bestaan er in veel verschillende maten. van tafelmodel tot complete buiten keukens. De voordelen van gas hebben met name te maken met de snelheid en de regelbaarheid van de temperatuur. Deze type BBQ's zijn binnen een mum van tijd op temperatuur en klaar voor gebruik. Daarnaast zorgen de 'flavourized bars' een speciale afdruip techniek van Weber ervoor dat je minder last hebt van vlammen dan met andere vergelijkebare merken en dat het vocht wat uit het gerecht komt binnen de barbecue weer verdampt zodat het de smaak in het eten versterkt. Voor de barbecue liefhebber die houdt van het eten maar iets minder van het bereiden is een Weber Gas barbecue misschien dan ook wel de beste keuze.

Elektrische barbecues

Elektrische bbq's werken natuurlijk op elektriciteit. Het grootste voordeel hiervan is de snelheid, snel op temperatuur en klaar voor gebruik daarnaast is het bij de nieuwe Pulse collectie ook gemakkelijk om de temperatuur precies te regelen. Het grootste nadeel van is dat je ze niet overal kan gebruiken, er moet immers wel stroom in de buurt zijn. Over het algemeen zijn de elektrische Weber modellen erg compact, ze zijn dus makkelijk op te bergen wanneer ze niet worden gebruikt en zijn ze makkelijk te bedienen. Ook is er minder sprake van rookontwikkeling waardoor je deze type bbq wel mag en kan gebruiken op je balkon. Wel zo handig als de luxe van een tuin bij jou appartement ontbreekt.

Bij BBQwinQel vind je de barbecue die bij je past. Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben vrijwel alle Weber barbecues zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken! Wij zorgen voor een snelle levering en je kan veilig betalen, vóór- of achteraf! Voor Weber accessoires en beschermhoezen voor je bbq van Weber  ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wil je advies van onze medewerkers? Neem gerust contact op met ons, of kom langs in onze showroom!

Meer

Weber bbq Er zijn geen producten in deze categorie.