Weber Q barbecues

WEBER Q-serie kopen?

Voor wie van de echte barbecuesmaak houdt maar niet het geduld heeft om te wachten tot de briketten of houtskool aan is heeft Weber een oplossing. De Weber Q-Series. Makkelijker, sneller en schoner barbecueën. De Q-serie van Weber bestaat uit een reek elektrische en gas barbecues die enorm eenvoudig zijn in gebruik. Het eni...

WEBER Q-serie kopen?

Voor wie van de echte barbecuesmaak houdt maar niet het geduld heeft om te wachten tot de briketten of houtskool aan is heeft Weber een oplossing. De Weber Q-Series. Makkelijker, sneller en schoner barbecueën. De Q-serie van Weber bestaat uit een reek elektrische en gas barbecues die enorm eenvoudig zijn in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de gasfles aan de sluiten of de stekker in het stopcontact te steken en je bent klaar om te beginnen met barbecueën! De Weber Q barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en door het compacte ontwerp ook nog een ideaal om mee te nemen. Daarnaast zorgen de speciaal ontworpen onderstellen ervoor dat je kunt barbecueën op comfortabele werkhoogte. Hoe hoger het getal is van de serie groter de barbecue is. Zo is de Q1000 ideaal voor gezelschappen van 4 personen terwijl je met de Weber Q3200 maar liefst voor 16 personen tegelijkertijd een heerlijke maaltijd van de barbecue kan serveren.

Weber Q-series Elektrisch

De elektrische Weber Q modellen zijn de Q1400 en de Q2400. Met deze modellen bewijst Weber dat ook een elektrische barbecue in staat is om de authentieke barbecue smaak te creëren. De Electrische Weber Grills werken met het plug&play principe. Stekker in het stopcontact en de BBQ is klaar voor gebruik, daarnaast is het ideaal voor gebruik op een balkon of een terras.

Weber Q-Series Gas

De Weber Q modellen op gas zijn de; Q1000, Q1200, Q2000, Q2200 en Q3200. Met deze gasbarbecues wordt barbecueën een leuke en snelle manier van koken. Daarnaast heeft het gietijzeren grillrooster geïntegreerde “Flavorizer Bars” die zorgen dat afdruipend vet niet op de brander komt. Waardoor je barbecuegerechten nog beter kunnen slagen.

Gemak staat centraal

Barbecueën is een feestje, waar je ook bent! De Weber Q-series zorgen ervoor dat je overal kunt genieten van een heerlijke barbecue. Wanneer je niet wilt sjouwen met een zware barbecue en graag gaat voor gemak, dan raden wij de Weber Q-barbecues aan. Compact en eenvoudig te reinigen, zodat je na het barbecueën zo klaar bent met opruimen.

Alles voor Barbecues

Naast de Weber Q-Serie hebben we bij BBQwinQel natuurlijk ook verschillende accessoires en beschermhoezen voor jouw Weber Q barbecues. Bestel je voor 22:00, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Ook voor reiniging en onderhoudsmiddelen ben je bij BBQwinQel.nl aan het juiste adres. Voor meer informatie neem je contact met ons op, of kom je langs in onze showroom!
Meer

Weber Q barbecues Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items