Weber Master Touch

WEBER MASTER TOUCH 

Ben je op zoek naar een houtskoolbarbecue met eindeloze mogelijkheden? Dan is de Weber Master Touch de perfecte barbecue voor jou! Barbecueën met je familie of vrienden is geen probleem, want de Weber Master Touch heeft een rooster met een diameter van 57 cm. Daarnaast is deze barbecue standaard uitgerust met het GBS systeem w...

WEBER MASTER TOUCH 

Ben je op zoek naar een houtskoolbarbecue met eindeloze mogelijkheden? Dan is de Weber Master Touch de perfecte barbecue voor jou! Barbecueën met je familie of vrienden is geen probleem, want de Weber Master Touch heeft een rooster met een diameter van 57 cm. Daarnaast is deze barbecue standaard uitgerust met het GBS systeem waardoor je verschillende accessoires kunt gebruiken op je barbecue. 

DE WEBER MASTER TOUCH houtskoolbarbecues 

Bij BBQwinQel.nl hebben we de Weber Master Touch in verschillende kleuren beschikbaar. De Weber Master Touch is een houtskool barbecue voor degene die iets extra’s zoekt. Door de geëmailleerde deksel ontstaat er een optimale luchtcirculatie waardoor het bereiden van grotere stukken op deze Weber BBQ net wat makkelijker wordt dan op de modellen zonder deze deksel. Daarnaast is het makkelijker om te temperatuur in deze barbecue te reguleren. 

Bij de Master touch serie van Weber is het bovendien mogelijk om het middenstuk vn het rooster uit te nemen en te vervangen door een ander accessoire van het GBS assortiment. Het geplaatste  accessoire komt direct in contact met de hittebron voor optimaal resultaat. Het Weber GBS assortiment bevat onder andere een pizzasteen, een wok, een sear grate en een gevogeltestomer

Daarnaast zijn de Master touch bbq’s makkelijk te reinigen dankzij het handige One-Touch reinigingssysteem. Dit systeem maakt het verwijderen van de asresten erg gemakkelijk, zet de schuif open aan de onderzijde en het as komt direct terecht in de aspan. De grote aspan is uitneembaar en is eenvoudig weer schoon te maken.


ALLES VOOR DE BARBECUE

Naast de Weber master touch hebben we bij BBQwinQel natuurlijk ook verschillende accessoires en beschermhoezen voor jouw Weber master touch barbecue. Bestel je voor 22:00, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Ook voor reiniging en onderhoudsmiddelen ben je bij BBQwinQel.nl aan het juiste adres. Voor meer informatie neem je contact met ons op, of kom je langs in onze showroom!

Meer

Weber Master Touch Er zijn geen producten in deze categorie.