Weber Spirit

WEBER SPIRIT Classic & Original

De Weber Spirit is een uitgebreide barbecue met eindeloos veel mogelijkheden! De Weber Spirit heeft een groot kookoppervlak, zodat barbecueën met je familie en vrienden geen probleem is het is dus met gemak een ware buitenkeuken te noemen. Daarnaast is het een echte eye-catcher in elke tuin en is verkrijgbaar bij B...

WEBER SPIRIT Classic & Original

De Weber Spirit is een uitgebreide barbecue met eindeloos veel mogelijkheden! De Weber Spirit heeft een groot kookoppervlak, zodat barbecueën met je familie en vrienden geen probleem is het is dus met gemak een ware buitenkeuken te noemen. Daarnaast is het een echte eye-catcher in elke tuin en is verkrijgbaar bij BBqwinQel.nl

WEBER SPIRIT barbecue 

De weber spirit is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen; E220, E310, E320 en S320.  Zoals bij vrijwel alle series van weber begint de serie bij de lagere getallen als E220 en worden de BBQ’s groter naar mate het cijfer in de naam ook groter wordt. De E220 is goed te gebruiken met gezelschappen tot 12 personen. Sta je vaker voor nog grotere groepen te barbecueën of vindt je het prettiger meer ruimte te hebben in je Spirit buitenkeuken? Dan kan je beter voor de E of zelfs S320 gaan. Met de Weber Spirit kun je zowel in de zomer als in de winter de heerlijkste gerechten maken.
Daarnaast heeft het gietijzeren grillrooster geïntegreerde “Flavorizer Bars” die zorgen dat afdruipend vet niet op de brander komt waardoor je barbecuegerechten nog beter smaken.


ALLES OM BUITEN TE KUNNEN KOKEN 

Naast de Weber Spirit buitenkeuken hebben we bij BBQwinQel.nl natuurlijk ook verschillende accessoires voor jouw Weber Spirit. Ook voor gasregelaars, reiniging &  onderhoudsmiddelen en bijpassende beschermhoezen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie neem je contact met ons op, of kom je langs in onze showroom!


Meer

Weber Spirit Er zijn geen producten in deze categorie.