Cobb barbecue

Een compacte en praktrische barbecue van Cobb vind je natuurlijk bij dé barbecue specialist van Nederland! Of je nu een houtskool Cobb barbecue zoekt of liever een op gas hebt. BBQwinQel heeft een ruime keuze uit Cobb barbecues. Deze compacte barbecues zijn ideaal voor op vakantie of op het balkon! De buitenkant van de  barbecue wordt niet warm ...
Een compacte en praktrische barbecue van Cobb vind je natuurlijk bij dé barbecue specialist van Nederland! Of je nu een houtskool Cobb barbecue zoekt of liever een op gas hebt. BBQwinQel heeft een ruime keuze uit Cobb barbecues. Deze compacte barbecues zijn ideaal voor op vakantie of op het balkon! De buitenkant van de  barbecue wordt niet warm en tijdens het barbecueën heb je nauwelijks last van rookontwikkeling. 

Cobb barbecue accessoires

Bij BBQwinQel hebben we ook een ruim assortiment aan accessoires en beschermhoezen voor jouw Cobb barbecue. Ook de speciale Cobb briketten hebben wij natuurlijk in ons assortiment zitten. Met deze speciale briketten is jouw Cobb barbecue met 3 minuten al klaar voor gebruik! Het is uiteraard ook mogelijk om de barbecue aan te steken met houtskool/briketten. 

BBQwinQel: jouw barbecue specialist

Bij BBQwinQel helpen we je graag met het uitzoeken van de juiste Cobb barbecue. Voor advies kun je dan ook simpel contact met ons opnemen! Bestel je een Cobb barbecue vóór 22:00 dan heb je hem de volgende dag al in huis. Zo gemakkelijk was het bestellen van een barbecue nog nooit!

Meer

Cobb barbecue Er zijn geen producten in deze categorie.