Weber accessoires

Weber Barbecue accessoires


Weber staat onder andere bekend om haar bolvormige houtskool barbecues, buitenkeukens en hoge kwaliteit. Met een mooie barbecue of buitenkeuken van Weber is het belangrijk om hier maximaal van te genieten. De barbecues zijn uit te bereiden met diverse barbecue accessoires, zoals bakplaten, grillroosters en meer waardoor...

Weber Barbecue accessoires


Weber staat onder andere bekend om haar bolvormige houtskool barbecues, buitenkeukens en hoge kwaliteit. Met een mooie barbecue of buitenkeuken van Weber is het belangrijk om hier maximaal van te genieten. De barbecues zijn uit te bereiden met diverse barbecue accessoires, zoals bakplaten, grillroosters en meer waardoor wordt het barbecueën een nog groter feest wordt. Ook zijn de barbecues uit te bereiden met pannen en wokken die perfect passen in het Gourmet BBG Systeem van Weber. Hiermee kan je nog meer op je barbecue zoals het roerbakken van aardappeltjes en groenten.

Weber bakplaten, pizzastenen, hoezen en nog veel meer!


Het aanbod in barbecue accessoires is bijna oneindig. Weber heeft handige bakplaten en grillroosters voor op de barbecue. Een rooster kan gekocht worden om bijvoorbeeld verschillende vleessoorten gescheiden van elkaar te houden maar natuurlijk ook ter vervanging. De bakplaten zijn van zeer hoge kwaliteit en deze zijn geschikt voor diverse doeleinden zoals het bereiden van vis maar ook voor groente of het exclusievere stukje vlees als zwezerik. Weber heeft daarnaast handige hoezen die de barbecue beschermen tegen regen en vuil, hierdoor blijft je Weber barbecue langere tijd mooi. Pizzastenen zijn ook een leuke toevoeging voor op de barbecue. De pizzastenen zijn hittebestendig en eenvoudig op de barbecue te plaatsen. Hiermee kan je niet alleen pizza’s, maar ook brood en zelfs koekjes bakken. Door de pizzasteen op de barbecue te plaatsen en de deksel te sluiten ontstaat er het effect van een traditionele pizzaoven! Naast al deze accessoires heeft Weber ook nog reinigingsmiddelen, kookgerei, gasbusjes, houtskool, kookboeken en nog veel meer! Zo heeft Weber misschien wel de meest uitbreidbare collectie van dit moment.

Weber barbecues

Sinds 1952 is Weber al de specialist op het gebied van barbecues. De barbecues van Weber zijn van uitstekende kwaliteit. Het aanbod is eindeloos, Weber heeft een ruim aanbod in houtskoolbarbecues, gas- en elektrische barbecues en buitenkeukens. Om het barbecueen een nog groter feest te maken heeft Weber ook diverse barbecue accessoires. En alles met een mooi design en van zeer hoge kwaliteit materiaal.
Meer

Weber accessoires Er zijn geen producten in deze categorie.