Gasbarbecues

Bij BBQ WINQEL hebben we een ruime keuze uit gasbarbecues en buitenkeukens. We verkopen verschillende kwaliteitsmerken zoals: WeberBarbecook, Outdoorchef en Grandhall.

Gasbarbecues zijn vooral populair vanwege hun veiligheid en het groot gebruikersgemak. Een gasbarbecues kan namelijk al binnen 10 minuten klaar zijn voor gebruik! Een draai aan d...
Bij BBQ WINQEL hebben we een ruime keuze uit gasbarbecues en buitenkeukens. We verkopen verschillende kwaliteitsmerken zoals: WeberBarbecook, Outdoorchef en Grandhall.

Gasbarbecues zijn vooral populair vanwege hun veiligheid en het groot gebruikersgemak. Een gasbarbecues kan namelijk al binnen 10 minuten klaar zijn voor gebruik! Een draai aan de knop en grillen maar, zo simpel werkt deze praktische barbecue. Onze specialisten hebben met zorg het assortiment samengesteld. Geen idee wat je moet kiezen? Laat je dan vooral adviseren door één van onze specialisten, maar lees ook vooral even verder!


De voordelen: 

•  Geen gedoe meer met houtskolen, want op deze barbecue hoef je alleen nog maar een gasfles aan te sluiten

•  Steek de barbecue eenvoudig en snel aan

•  Temperatuur is eenvoudig te regelen

•  Weinig tot geen last van rookoverlast

•  Eenvoudig te reinigen


De nadelen:

• Er zal een gasfles aangeschaft moeten worden.


Gasbarbecue kopen? Kies voor BBQWinQel!
De jarenlange ervaring van onze specialisten maakt BBQwinQel een betrouwbare partner wanneer het aankomt op de aanschaf van een kwalitatief goede barbecue. We selecteren ons assortiment met uiterste zorg en verkopen dan ook alleen barbecues die al jarenlang bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Denk hierbij aan merken zoals Weber, Cobb, Outdoorchef of Barbecook. Bestellen bij BBQwinQel is eenvoudig en veilig met iDeal, Creditcard of Afterpay. Voor 22.00 uur besteld is morgen in huis. Deze bezorging bieden wij je geheel gratis aan vanaf 20 euro.

Heb je moeite om de juiste keuze te maken en kun je wel wat advies gebruiken? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom in Nuenen, nabij Eindhoven en Geldrop. De openingstijden vindt je op deze pagina. Graag tot ziens!

Meer

Gasbarbecues Er zijn geen producten in deze categorie.