Elektrische barbecues

Wil je wel genieten van een heerlijke barbecue, maar hou je niet van de lange voorbereidingstijd van het aanmaken van houtskool of briketten? Dan is een elektrische barbecue ideaal voor jou! Geen gedoe, maar wel heerlijk genieten van warme zomeravonden met vrienden en lekker eten. Speciaal voor jou hebben we een selectie elektrische barbecues sa...

Wil je wel genieten van een heerlijke barbecue, maar hou je niet van de lange voorbereidingstijd van het aanmaken van houtskool of briketten? Dan is een elektrische barbecue ideaal voor jou! Geen gedoe, maar wel heerlijk genieten van warme zomeravonden met vrienden en lekker eten. Speciaal voor jou hebben we een selectie elektrische barbecues samengesteld. Of je nu veel of juist weinig ruimte hebt, tevreden bent met een basic model of wanneer je liever veel verschillende functionaliteiten van het apparaat verlangt, BBQ WINQEL heeft het allemaal. Bekijk het assortiment en kies jou favoriet. Laat je vooral informeren door onze deskundige medewerkers!


De voordelen
•   Je steekt de stekker in het contact en je kunt beginnen met barbecueën
•   Een elektrische barbecue is snel op temperatuur (deze temperatuur is overigens ook verstelbaar)
•   De barbecue is gemakkelijk schoon te houden en bovendien brandveilig
•   Daarnaast is de elektrische barbecue ook ideaal voor op een klein balkon of terras

•   De elektrische BBQ werkt niet met open vuur, maar middels verwarmingselementen waardoor er geen sprake is van rookontwikkeling

•   Voor de smaak hoef je het in ieder geval niet te laten, want met de elektrische barbecues krijg je ook dé echte barbecuesmaak aan je gerechten.

De nadelen
•   Er zijn weinig nadelen te bedenken voor de elektrische barbecue, een nadeel zou kunnen zijn dat je een stopcontact nodig hebt en je de barbecue in de buurt van een stopcontact moet plaatsen of een verlengsnoer nodig hebt.


Een elektrische barbecue kopen bij BBQwinQel
Waarom een elektrische barbecue kopen bij BBQwinQel? Omdat wij dankzij onze jarenlange ervaring met de grootste zorg een perfect assortiment hebben weten samen te stellen! Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand aanbod met topmerken als Outdoorchef en Weber, variërend in prijzen. Ga voor een basic model met een scherpe prijs of kies voor een luxere variant met verregaande specificaties. De keuze is aan jou. Wij garanderen je in ieder geval een lange levensduur en veel en lang barbecue plezier. Daarnaast profiteert je bij ons van supersnelle bezorging. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur, dan kun je de volgende dag al genieten van een gezellig avondje barbecueën met familie of vrienden. Bovendien wordt je elektrische barbecue gratis en voor niets bij je thuisbezorgd. Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat de barbecue niet geheel aan je wensen voldoet, dan kun je deze ook gratis retourneren.

Onze medewerkers doen dat graag. Je kunt al je vragen of opmerkingen mailen naar onze klantenservice, bereikbaar via info@bbqwinqel.nl. Je kunt ook bellen: BBQwinQel is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar via het telefoonnummer 040-2493601. Liever een keer langskomen in onze showroom? Je bent van harte welkom. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die je verder kunnen helpen. Je vindt ons bij Tuincentrum Coppelmans in Nuenen, nabij Eindhoven en Geldrop. Het adres vindt je hier. Vergeet ook niet om vooraf onze openingstijden te bekijken. Graag tot ziens!

Meer

Elektrische barbecues Er zijn geen producten in deze categorie.