Accessoires

Wanneer je een tafelhaard of vuurschaal hebt aangeschaft, geniet je nu volop van het vuur in je tuin. Om je nog meer comfort te bieden heeft BBQwinQel.nl een assortiment aan accessoires voor je tafelhaard of vuurschaal samengesteld. Je vindt op deze pagina echter niet alleen luxe uitbreidingen, maar ook essentiële benodigdheden voor je tafelhaar...

Wanneer je een tafelhaard of vuurschaal hebt aangeschaft, geniet je nu volop van het vuur in je tuin. Om je nog meer comfort te bieden heeft BBQwinQel.nl een assortiment aan accessoires voor je tafelhaard of vuurschaal samengesteld. Je vindt op deze pagina echter niet alleen luxe uitbreidingen, maar ook essentiële benodigdheden voor je tafelhaard, die ervoor zorgen dat je product zo lang mogelijk in goede staat blijft. Uiteraard zijn de producten op deze pagina allemaal originele merkproducten, in dit geval van Happy Cocooning.


Van Happy Cocooning bijzettafel tot grillplaat
BBQwinQel biedt je allerlei luxe accessoires die het gebruik van je tafelhaard nog leuker maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de originele Happy Cocooning bijzettafels. We hebben ze in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Handig om de gastank in te verbergen en genoeg ruimte voor een hapje en een drankje. En wat dacht je van de Happy Cocooning grillplaat? Voortaan tover je de buitenhaard in een handomdraai om tot barbecue en voor je het weet maak je de heerlijkste gerechten op je tuinhaard klaar.

Essentiële benodigdheden
Naar de luxe artikelen kun je ook bij ons terecht voor praktische accessoires voor je tafelhaard. De originele Happy Cocooning deksels zorgen ervoor dat je jou haard voortaan kan beschermen wanneer deze niet in gebruik is. Je kunt echter ook kiezen voor de glazen ombouw, die naast bescherming ook een luxueuze uitstraling geeft en de veiligheid bij gebruik bevordert. Tot slot kun je in onze webshop ook gasfleshoezen en beschermprofielen voor je gasslang kopen. Kortom: alles wat je maar nodig heeft vindt je hier!

Accessoires bestellen bij BBQwinQel.nl
Je bestelt al je accessoires voor de tuinhaard veilig bij BBQwinQel.nl. Bovendien is onze bezorging supersnel. Bestel je namelijk op een werkdag voor 22.00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Bij een order vanaf € 20,- kost je dat helemaal niets. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld het product of bestelproces? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder.

Meer

Accessoires Er zijn geen producten in deze categorie.