Vuurschalen

Houd jij ook van een vuurtje stoken op een natuurlijke wijze? Dan is een vuurschaal helemaal jou ding! Deze mini buitenhaarden zijn een prima alternatief voor mensen die graag een open haard zouden willen maar waarbij dit praktisch onmogelijk is. Het grote voordeel van zo’n prachtige ronde schaal? Ze passen in alle ruimtes – groot of klein – en ...

Houd jij ook van een vuurtje stoken op een natuurlijke wijze? Dan is een vuurschaal helemaal jou ding! Deze mini buitenhaarden zijn een prima alternatief voor mensen die graag een open haard zouden willen maar waarbij dit praktisch onmogelijk is. Het grote voordeel van zo’n prachtige ronde schaal? Ze passen in alle ruimtes – groot of klein – en zijn zelfs eenvoudig mee te nemen tijdens je vakantie of een dagje strand! Dat is dus dubbelop genieten van een heerlijk vuurtje! Wij van BBQwinQel hebben daarom een selectie van de mooiste vuurschalen voor jou samengesteld.

Daarom kies je voor een vuurschaal!
Een absolute topper voor in de tuin, maar ook perfect op een klein balkon. Een vuurschaal brengt altijd sfeer tijdens gezellige zomeravonden, maar ook warmte tijdens koude winterdagen. De vuurschaal kan gerust buiten blijven staan, want het robuuste, stevige design in combinatie met het hoogwaardig materiaal gaat roest, slijtage en kromtrekken tegen.Hiermee verleng je die heerlijke zomerdagen en ontspant je ’s avonds heerlijk dankzij een warm vuurtje. Onze vuurschalen zijn een veilig alternatief voor een kampvuurtje en gemaakt door topmerken zoals Barbecook en Weber . Een vuurschaal zorgt voor een gecontroleerd vuur waardoor het brandgevaar een heel stuk lager is.

De ondergrond waar de vuurschaal op moet komen te staan moet stevig – het liefste van steen – zijn. Zorg er ook te alle tijden voor dat je asresten goed dooft na gebruik en de schaal leeggooit. 


Vuurschalen voor buiten met bijhorende accessoires
Ook voor de vuurschaal zijn er allerlei handige accessoires beschikbaar. Je vindt ook deze materialen in de webshop van BBQwinQel. Van handige schoonmaakartikelen tot een grillplaat voor op je vuurschaal, zodat je deze ook als barbecue kunt gebruiken. Bekijk hier ons complete assortiment accessoires.

Neem contact met ons op
Heb je interesse in de aanschaf van een vuurtafel voor buiten, maar heb je moeite om een goede keuze te maken? Onze deskundige medewerkers geven graag antwoord op al je eventuele vragen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Nuenen. Al wel iets naar je zin gevonden? Plaats je bestelling voor 22:00 uur, betaal met iDeal, Creditcard of Afterpay en wij bezorgen de vuurschaal de volgende dag nog gratis thuis! Dat wordt genieten!

Meer

Vuurschalen Er zijn geen producten in deze categorie.