Weber barbecue


alles over de klassieke brikettenbarbecues, elektrische bbq's & gas buitenkeukens!

De Weber BBQ: als sinds jaar en dag een begrip in de barbecuewereld. De eerste Weber barbecue werd namelijk rond 1952 in Amerika gemaakt en is in de tussentijd uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Met Weber kies je voor smaaksensatie en de ultieme smaakbeleving! ...


alles over de klassieke brikettenbarbecues, elektrische bbq's & gas buitenkeukens!

De Weber BBQ: als sinds jaar en dag een begrip in de barbecuewereld. De eerste Weber barbecue werd namelijk rond 1952 in Amerika gemaakt en is in de tussentijd uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Met Weber kies je voor smaaksensatie en de ultieme smaakbeleving! BBQwinQel.nl heeft daarom een zeer volledig Weberassortiment voor je samengesteld: van brikettenbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecuesbarbecue gereedschap en accessoires tot volledige kookboeken.

De originele Weber barbecue
Weber barbecues zijn verkrijgbaar in werkelijk alle soorten en maten. Van klassieke houtskoolbarbecues tot gasbarbecues en elektrische barbecues. Waarschijnlijk herken je de Weber barbecues van hun typerende ronde deksel, waarmee het merk de wereld heeft veroverd. Dankzij deze deksel ging er een wereld open: geen last meer van wind, as en vlammen. De eerste Weber barbecue – de Original Kettle – was een feit. Vanaf nu kon er gebruik worden gemaakt van de luchtcirculatie binnen de barbecue, waardoor het bereiden van voedsel een stuk gemakkelijker en gezonder werd. Vanaf nu kon er namelijk gebruik gemaakt worden van zowel de directe als de indirecte grillmethode. Een betere smaak en een groter gebruikersgemak! De laatste jaren richt Weber zich op het ontwikkelen van duurzame barbecues. Het doel is om zo’n hoogwaardige kwaliteit te bieden, zodat mensen jarenlang van hun barbecue kunnen genieten.

Waarom een barbecue van Weber kopen?
Kies je voor Weber, dan kies je voor een prachtig design, een slim ontwerp en de beste kwaliteit:
• Gebruikersgemak: ingewikkelde barbecues, dat is niet meer van deze tijd! Tegenwoordig is het helemaal geen kunst meer om goed te kunnen barbecueën, iedereen kan het leren! Weber probeert je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Bijvoorbeeld door slimme brikettenstarterssets te ontwikkelen of een temperatuurregelaarknop aan de barbecue toe te voegen. Ook worden de barbecues zo ontwikkeld dat ook het vervelende klusje van het schoonmaken zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is het rooster even door te branden, vetten en vuil worden zo automatisch verwijderd. Wel zo handig!
• Design: je barbecue is dankzij Weber niet alleen maar een apparaat om heerlijk eten op te bereiden: het wordt ook een prachtige toevoeging voor je tuin. Een ontwerp om trots op te zijn! Opvallend, maar geheel naar eigen smaak te kiezen: bepaal zelf de kleur, grootte en vorm! Verschillend, maar tegelijkertijd altijd gemaakt uit edele metalen, altijd met deksel en immer met een design dat de optimale grillprestaties verzekert.
• Veiligheid: ontzettend belangrijk wat betreft Weber. Barbecues zijn alleen goed genoeg als ze stevig in elkaar zitten, een maximale stabiliteit kunnen garanderen en op z’n minst zijn uitgerust met een handvat en een hitteschild. Het merk ontwikkelde tevens het handige ‘One-touch systeem’, je kunt daarmee de as uit de barbecue verwijderen zonder het met uje handen aan hoeven te raken. Uiteraard voldoen alle barbecues van Weber ook aan de strengste veiligheidsnormen en is het merk gecertificeerd door een onafhankelijke nationale partij.
• Duurzaam: 5 tot 10 jaar garantie op Weber. Deze lange garantie kunnen ze te bieden omdat Weber alleen werkt met de beste materialen en altijd op zoek is naar manieren om hun producten zo stevig mogelijk te maken. Met een baktemperatuur tot maar liefst 870 °C bouwt het merk barbecues van een buitengewone kwaliteit en duurzaamheid. De Weber is erop gebouwd om weerstand te bieden aan weer en wind. De barbecue kan daarmee ook de hele winter buiten blijven staan zonder beschadigd te raken. Lang barbecueplezier is dus een absolute garantie!

De wereld van Weber
“Weber, veel meer dan een barbecue.” Weber gaat voor de absolute barbecuebeleving. Op de website van het merk vindt je daarom niet alleen een uitgebreid assortiment barbecues, maar ook vele accessoires, barbecue tips en tricks, alles over montage, handleidingen voor verschillende grillmethoden, vele barbecuerecepten en nog veel meer! Het merk richtte zelfs een heuse ‘Grill Academy’ op, waarvoor iedereen met interesse zich kan inschrijven en kan leren het perfecte barbecuemenu te bereiden! Bekijk de website van Weber voor meer informatie over lessen en locaties.

Weber accessoires en meer bij BBQwinQel.nl
Bij BBQwinQel vindt je veel verschillende topmerken barbecues. Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit Weber producten. Met een aanbod van bijna 300 originele Weber producten zit er voor iedere barbecueër iets naar wens tussen. Wij verkopen in onze online shop zowel klassieke brikettenbarbecues, maar ook gas- en elektrische varianten. Je kunt bij ons terecht voor tafelmodellen die handig mee vervoerd kunnen worden tijdens vakanties en barbecuesessies in het park of op het strand. Deze modellen zijn tevens zeer geschikt voor mensen met kleinere buitenruimtes zoals een balkon. Daarnaast zijn er ook grotere (eventueel verrijdbare) modellen beschikbaar, die luxe zijn uitgerust met bijvoorbeeld werkblad, kookwekker, thermometer, opbergbak, gereedschapshaken en meer. Van minibarbecue tot complete buitenkeuken dus!

Uiteraard kun je ook bij BBQwinQel terecht voor alle originele Weber accessoires. Denk daarbij bijvoorbeeld aan allerlei (grill)roosters, bakplaten, barbecuespatels, -tangen en ander gereedschap, pannen, houtsnippers, thermometers, borstels, hoezen, kookboeken en nog veel meer! Je vindt snel wat je zoekt door links in het menu je voorkeuren aan te geven qua onder andere prijs, materiaal, draagbaar- en verrijdbaarheid en eventuele zijbranders.

Over BBQwinQel.nl
BBQwinQel is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans te Nuenen en is specialist op het gebied van alles wat met de barbecue te maken heeft. Wij proberen je te allen tijde de beste service te geven. Heb je dus behoefte aan advies bij het aanschaffen van een barbecue of accessoires? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende merken en producten. Liever langskomen? Dat is mogelijk! Je kunt onze showroom bezoeken: de meeste producten die we verkopen op onze webshop kun je hier in het echt bewonderen. 

Heb je al iets moois gevonden? Bestellen via onze webshop in makkelijk, veilig en snel. Wij streven ernaar om bestelling die op een dag voor 22.00 uur worden gedaan de volgende dag al af te leveren. Boven de €20.- rekenen wij geen verzendkosten, en retourneren is altijd gratis. Wij wensen je heel veel barbecueplezier toe!

Meer

Weber barbecue Er zijn geen producten in deze categorie.