Cobb

Overweeg je om een Cobb BBQ te kopen? Prima keuze! De Cobb is namelijk een super veelzijdige barbecue, die dankzij haar compacte formaat gemakkelijk te gebruiken is in een kleinere tuin of balkon of mee te nemen is naar bijvoorbeeld het park, het strand of op vakantie. Voortaan geniet je altijd en overal van een heerlijk barbecue maaltijd. En la...

Overweeg je om een Cobb BBQ te kopen? Prima keuze! De Cobb is namelijk een super veelzijdige barbecue, die dankzij haar compacte formaat gemakkelijk te gebruiken is in een kleinere tuin of balkon of mee te nemen is naar bijvoorbeeld het park, het strand of op vakantie. Voortaan geniet je altijd en overal van een heerlijk barbecue maaltijd. En laat je niet voor de gek houden door dit kleine formaat, want de Cobb barbecue is ook nog eens heel veelzijdig. Je kunt ermee grillen, bakken, braden, wokken én roken! Dit merk mag niet missen in ons assortiment! Bekijk dus snel de selectie Cobb barbecues en producten van BBQwinQel.nl!  

Daarom kiest je voor een Cobb barbecue!
Een Cobb BBQ is in een aantal opzichten een uniek product. Ben je op zoek naar een kleine maar veelzijdige barbecue die je overal mee naar toe kunt nemen? Dan is de Cobb ideaal voor jou!
•    De veelzijdige barbecue: je kunt ermee grillen, baken, braden, wokken en roken. Er zijn allerlei accessoires – uiteraard ook verkrijgbaar bij BBQWinQel.nl - waarmee je de barbecue verder uit kunt breiden.
•    Niet alleen geschikt voor thuis, maar dankzij het compacte formaat ook ideaal voor onderweg bij de tent, caravan, camper en zelfs op de boot!
•    Veilig: de onderkant van de Cobb barbecue wordt niet heet. Ook tijdens gebruik kun je de Cobb dus verplaatsen zonder je handen te branden.
•    De Cobb is dankzij haar kleine formaat super snel klaar voor gebruik: binnen 3 minuten kun je beginnen met barbecueën!
•    Een Cobb is gemaakt van duurzame materialen en heeft daardoor een extra laag energieverbruik.
•    Tot slot zijn de barbecues van dit merk super eenvoudig schoon te maken. De barbecues bestaan uit losse onderdelen die allemaal geschikt zijn voor de vaatwasser!

Soorten Cobb barbecues
De meeste Cobb barbecues werken op gewone brikketten. Het warm worden van de barbecue neemt dan ongeveer een kwartiertje tijd in beslag. Cobb ontwikkelde echter ook de Cobble Stone, dit briket is aan te steken zonder aanmaakblokjes of brandvloeistoffen en binnen drie minuten warm. Je hebt maar liefst twee uur plezier van dit speciaal ontwikkelde briket! Liever een gasbarbecue? BBQwinQel verkoopt zowel gewone Cobb barbecues als exemplaren op gas. Ook voor verschillende originele accessoires – van grillplaten & roosters, gereedschap en handige meeneemhoezen tot complete kookboeken - kun je in onze webwinkel terecht.
Cobb BBQ bestellen? Kies voor BBQwinQel!Laat je vooral adviseren door één van de medewerkers van BBQwinQel.nl. Zij kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze. Heb je iets uit kunnen kiezen? Kom gerust eens langs in onze showroom om een en ander eens rustig te bekijken. Bestellen via onze webshop kan natuurlijk ook. Betalen gaat veilig via iDeal, Creditcard of Afterpay. Bestel je bovendien voor 22.00 uur, dan zorgen wij dat je nieuwe Cobb de volgende werkdag al in huis hebt. De verzendkosten komen boven de €20.- voor onze rekening. Dat wordt heerlijk genieten van de komende lange zomerdagen! Wij van BBQwinQel wensen je alvast veel plezier!

Meer

Cobb Er zijn geen producten in deze categorie.