Uitbreidingen

BBQ onderdelen nodig? Het mooie weer komt eraan en de barbecue wordt weer uit de schuur gehaald. Bij BBQwinQel merken we dan altijd dat dit het moment is dat mensen erachter komen dat bepaalde onderdelen van hun barbecue aan vervanging toe zijn. Je bent niet de eerste die de barbecue niet goed schoongemaakt wegzet, waardoor je nu wel een nieuw B...

BBQ onderdelen nodig? Het mooie weer komt eraan en de barbecue wordt weer uit de schuur gehaald. Bij BBQwinQel merken we dan altijd dat dit het moment is dat mensen erachter komen dat bepaalde onderdelen van hun barbecue aan vervanging toe zijn. Je bent niet de eerste die de barbecue niet goed schoongemaakt wegzet, waardoor je nu wel een nieuw BBQ rooster kunt gebruiken en op z’n minst een aantal handige reinigingsmiddelen. Het kan natuurlijk ook zo zijn datje de barbecue verder wilt uitbreiden dit jaar. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een extra braad- of grillspit, een rookrek of een zijtafel voor je barbecue. Gelukkig is ons assortiment zeer uitgebreid. Bekijk dus snel al onze BBQ accessoires & onderdelen!


Originele BBQ accessoires en onderdelen
In ons assortiment vindt je dus allerlei onderdelen die zowel geschikt zijn als vervanging van huidige onderdelen of kunnen dienen als aanvulling op je bestaande gas-, elektrische of houtskoolbarbecue. Vergis je dus niet: een nieuwe barbecue is niet altijd nodig! Een nieuw onderdeel of een keer goed schoonmaken doet vaak wonderen. Heb je een Barbecook, Cobb, Grandhall, Happy Cocooning, Outdoorchef of Weber? Wij verkopen originele onderdelen en accessoires. Hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen! Zo kun je met een gerust hart grillen, branden, wokken & roken!  


Onderdelen ter vervanging
Onderdelen die vaak vervangen moeten worden en die je terug kunt vinden in ons assortiment:
•    Gasregelaars zoals gasbusjes en gasdrukregelaars, origineel van merken zoals Weber en GrandHall.
•    Roosters en bakplaten: van origineel Weber BBQ rooster tot Cobb bakplaat en Barbecook grill. Van hoogwaardige materialen zoals chroom, drievoudig vernikkeld staal, gietijzer, geëmailleerd porselein en RVS – zodat je niet snel opnieuw je rooster hoeft te vervangen.
•    Pannen, wokken en allerhande barbecuegereedschap – van tangen, spatels, besteksetten en barbecuevorken tot grillpannen, pannenkoekenpannen en zelfs popcornpannen!
•    En tot slot natuurlijk de nodige brikettenaccessoires die je regelmatig moet vervangen!

Uiteraard wil je vervanging het liefste voorkomen. Ook dan bent je bij BBQwinQel aan het juiste adres. Reiniging en onderhoud gaan natuurlijk hand in hand. Gebruik bijvoorbeeld en beschermende olie voor je grillrooster, een anti-aanbak spray en schrob de barbecue na gebruik met een slimme barbecueborstel. Gaat de barbecue voor langere tijd de schuur in of laat je deze zelfs buiten staan? Gebruik een barbecuehoes om het apparaat te beschermen tegen regen, wind en stof!  

Accessoires ter uitbreiding
Barbecue uitbreiden? Wij hebben fantastische extra barbecue onderdelen en accessoires beschikbaar, waaronder:
•    Vele soorten kookgerei tot kookboeken waaruit je de lekkerste barbecue recepten kunt halen!
•    Vis, vlees en groentehouders in alle soorten en maten!
•    Luxe uitbreidingen zoals zijtafels, (digitale) thermometers, werktafels, onderstellen en beugels, braad- en grillspitten, brikettenstarters en nog heel veel meer!

Bestel in onze webshop of kom langs in onze showroom!
Bestellen via de webshop van BBQwinQel is eenvoudig, snel en veilig. Zelfs als je morgen nog wilt barbecueën heb je nog tot vanavond 22.00 uur de tijd om te bestellen: je spullen zijn dan namelijk de volgende werkdag nog in huis! Vanaf 20 euro wordt de bestelling gratis bij je bezorgd, retourneren is altijd gratis. Liever een bezoekje brengen aan onze showroom? Geen probleem! Wij verwelkomen je graag in Nuenen!

Meer

Uitbreidingen Er zijn geen producten in deze categorie.