Rotisserie

De rotisserie voor de BBQ: een luxe uitbreidingsset voor je barbecue! Hiermee maak je barbecuecreaties nog overheerlijker. Voortaan kan iedere hobby-kok koken als een professionele chef. Met de rotisserie bereidt je een veelzijdigheid aan heerlijke maaltijden van de barbecue: van groenten tot vlees, vis en zelf aardappels. Kun je het grillen, da...

De rotisserie voor de BBQ: een luxe uitbreidingsset voor je barbecue! Hiermee maak je barbecuecreaties nog overheerlijker. Voortaan kan iedere hobby-kok koken als een professionele chef. Met de rotisserie bereidt je een veelzijdigheid aan heerlijke maaltijden van de barbecue: van groenten tot vlees, vis en zelf aardappels. Kun je het grillen, dan kun je het ook bereiden met de rotisserie. Voor een smaakvolle, maar ook gezonde, bereidingswijze kies je op deze pagina een rotisserie. Het assortiment van BBQwinQel is zeer compleet met kwaliteitsproducten van topmerken zoals Weber en Grandhall. Hier leest je er alles over!

Wat is een rotisserie?
De rotisserie voor de BBQ is een grillspit waar je bijvoorbeeld het vlees aan kunt spiesen. Echter doet de rotisserie meer dan gewoon grillen van voedsel. Het spit van de rotisserie draait namelijk rond, waardoor je eten gelijkmatig gaat wordt en er prachtig en smakelijk van kleur uit gaat zien. Eventueel kun je ook een speciale basket bij je rotisserie voor de Barbecue bestellen. Hierin kunt je eventueel ook groenten en frietjes in bereiden. Wist je overigens ook al dat de meeste snacks die in de frituurpan kunnen ook met de rotisserie op de barbecue bereid kunnen worden?

De voordelen van een rotisserie voor de barbecue
Ken je die heerlijke geur van kippetjes aan het spit? Het water loopt vast al in de mond. Met een rotisserie kun je dit effect voortaan ook thuis bereiken. Behalve dat de smaak van voedsel door de rotisserie uitmuntend is, is deze bereidingswijze ook gezond en verantwoord:
•    Voor het bereiden van voedsel aan de rotisserie worden geen vetten, olie of boter gebruikt. Een magere bereidingswijze dus.
•    Het voedsel wordt smaakvol en mals door de eigen sappen, die dankzij de rotisserie perfect tot hun recht komen. Het teveel aan vet valt vanzelf van het spit af.
•    Ook snacks die normaal in de frietpan bereid worden kunnen in een mandje aan de rotisserie. Dat is nog eens slim snacken!
Daarnaast is het bereiden van voedsel met de rotisserie uitermate gemakkelijk. Koop je een rotisserie van Weber of Grandhall uit ons assortiment, dan koop je namelijk een product dat is uitgerust met een motortje. De rotisserie draait vanzelf en je hebt eigenlijk geen omkijken naar het eten! Je stukje vlees wordt perfect gegrilld terwijl je lekker een drankje drinkt met vrienden in de tuin!

Online bestellen bij BBQwinQel.nl
Bestel je rotisserie voor de BBQ online bij BBQwinQel.nl, de specialist op het gebied van alles wat met barbecueën te maken heeft. Bij ons geldt: op een werkdag voor 22.00 uur besteld = vandaag nog verzonden! Onze webwinkel wordt ondersteund door een deskundig team van medewerkers. Mocht je dus nog vragen of advies nodig hebben, neem dan contact met ons op per telefoon of per e-mail. We vertellen je graag alles over onze verschillende producten. Liever een keertje langskomen in onze showroom? Geen probleem, bekijk hier onze openingstijden! Graag tot ziens.

Meer

Rotisserie Er zijn geen producten in deze categorie.