Verzending en bezorging:

BBQWINQEL.NL is nu (tijdelijk) GESLOTEN

Levertijd Nederland & België:

*Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur, dan wordt je bestelling de volgende werkdag  al afgeleverd. Bestel je in het weekend? Dan wordt je bestelling op dinsdag afgeleverd.

Levering op afspraak (pallettransport)

Grote producten zoals buitenkeukens worden door Van Spreuwel Transport geleverd. Deze producten worden verzonden per pallet. De levertijd kan hierdoor 1 à 2 werkdagen zijn en de levering zal alleen plaatsvinden op maandag t/m vrijdag.  In de checkout óf bij het product ,zie je of er sprake is van pallettransport. Na je bestelling zullen we zo spoedig mogelijk contact opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. De bezorgafspraak is een dag die we afspreken, de avond voor levering ontvang je een tijdindicatie plus de chauffeur belt ook altijd een half uur van te voren.

Er wordt één afleverpoging gedaan. Indien je op de afgesproken bezorgdag niet thuis bent, komen de vrachtkosten van de volgende afleverpoging voor eigen rekening. Levering van deze producten zijn drempelleveringen, dit houd in dat de producten over de eerste drempel op de begane grond wordt geleverd (mits deze goed bereikbaar is). 

Gratis verzending

*Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden. Bij een bestelling onder de € 20,- wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Bezorging

Op het moment dat je bestelling verstuurd wordt, ontvang je een track & trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen. Bestellingen via BBQwinQel.nl worden alleen geleverd in Nederland of België. In Nederland en België worden de pakketten geleverd met PostNL. 

*Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de vervoerders.

Contact met de klantenservice

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur via:

      E-mail: info@winqel.nl
   Telefonisch: 040 2906693