Een terrasverwarmer kopen?

Het warme weer komt eraan, terrasjes lopen vol en jouw tuin ziet er piekfijn uit. Ook ‘s avonds wil je dan zo lang mogelijk buiten blijven zitten. Helaas koelt het ‘s avonds vaak af en gaan we toch weer naar binnen. Dat hoef helemaal niet! Wanneer je een terrasverwarmer aanschaft, regel je zelf de temperatuur die je aangenaam vindt. Verleng die heerlijke zomeravonden met een terrasverwarmer die bij jou past. Maar hoe vind je de juiste terrasverwarmer? BBQwinQel helpt je graag met het maken van de juiste keuze. 


De staande terrasverwarmer:

Wanneer je beschikt over veel ruimte is een staande terrasverwarmer echt iets voor jou. Deze geven veel warmte en zijn makkelijk te verplaatsen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt. BBQwinQel beschikt ook over under table terrasverwarmers, ideaal om onder een tafel te plaatsen, je hebt dan geen koude benen meer! 

         

De hangende terrasverwarmer:

Onder je veranda, aan de muur of aan het plafon. De hangende terrasverwarmer is ideaal wanneer je minder ruimte hebt. De terrasverwarmer staat niet in de weg en kan vaak de hele zomer blijven hangen. Zeer geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes. BBQwinQel beschikt over een ruim assortiment hangende terrasverwarmers. 

 

                

Vuuschaal/Tuinhaard/Tafelhaard:

Ga je voor het ultieme buitengevoel en steek je liever een haard aan? Dat kan! Ons assortiment bestaat uit verschillende vuurschalen, tuinhaarden en tafelhaarden. Een haard is natuurlijk alleen geschikt wanneer er voldoende ruimte is om de haard te plaatsen. 

     

Ben je er nog niet helemaal aan uit? Laat het ons weten. Onze klantenservice helpt je graag met het maken van een keuze. Elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur via:
• E-mail: info@bbqwinqel.nl
• Telefonisch: 040-2493601