Gasbarbecue:


De gasbbq is al bijna net zo populair als de houtskoolbarbecue. Niet zo gek ook, want voor wie houd van gemak en snelheid is de gasbarbecue zeker een aanrader. Er wordt wel eens gezegd dat bij barbecueën op gas de authentieke rooksmaak mist, ook daar is een oplossing voor. Met een aantal houtsnippers op de barbecue geef je jouw gerecht een heerlijke rooksmaak. Bij BBQwinQel kun je ook gasflessen bestellen, je hoeft de deur dus niet meer uit!

*Weber Spirit: Dit is een zeer luxe gasbarbecue met een groot grilloppervlak. Genoeg grill ruimte om al je familie en vrienden uit te nodigen. De Spirit heeft traploos regelbare branders waardoor je dus zelf bepaald hoeveel branders je aanzet. Daarnaast hebben ze ook allemaal een geïntegreerde thermometer in het deksel, voor een optimale temperatuurcontrole.

*Outdoorchef Leon: Deze bbq heeft het uiterlijk van een houtskoolbarbecue maar werkt op gas. Het grillrooster is groot genoeg om met 6 personen te grillen. Deze Outdoorchef barbecue beschikt over het ‘easy flip trechtersysteem’. Dit betekend dat je gemakkelijk kunt switchen van direct naar indirect grillen.

* Weber Go Anywhere: De naam zegt het al, neem hem overal mee naartoe! Of je nu op de camping bent of op je balkon aan het genieten bent van de heerlijke zon, met deze Weber kan het allemaal. Je kunt er een klein gasbusje bij bestellen of een koppeling opzetten voor een grote gasfles.

* Barbecook Siesta 310 Crème: Een echte eye catcher! Deze gasbbq heeft een retro uitstraling en is het middelpunt van je tuin. Dankzij de 3 krachtige branders die traploos geregeld kunnen worden en de geïntegreerde thermometer, heb je optimale temperatuurcontrole.