Elektrische barbecue:


Het enige dat je nodig hebt voor een geslaagde avond is: eten, een stopcontact en een elektrische barbecue! Een groot voordeel van de elektrische bbq is uiteraard het gemak, maar ook nauwelijks rookontwikkeling. Hierdoor is gebruik in de serre, op je balkon of terras zelfs mogelijk. Wanneer je zorgt dat je barbecue heet genoeg is kun je ook bij een elektrische barbecue die echte barbecuesmaak creëren. De elektrische barbecue is snel warm en heeft een optimale temperatuurcontrole. Ook handig om te weten, de elektrische barbecue is zeer gemakkelijk schoon te maken.

*Weber Q 1400: Deze compacte barbecue is gemakkelijk mee te nemen en binnen enkele minuten is hij klaar voor gebruik. Ook is deze elektrische barbecue als tafelbbq te gebruiken, lekker makkelijk dus!

*Outdoorchef P-420 E Minichef: Dankzij de zijtafels creëer je extra werkruimte en kun je zelfs met deze compacte elektrische barbecue alle kanten op! Stekker erin en grillen maar.

*Weber Q 2400 Stand: Voor wie houd van optimaal gemak. Of je nu alleen de elektrische barbecue meeneemt voor onderweg of je gebruikt de barbecue met stand voor in je tuin, de Weber Q 2400 is van alle gemakken voorzien.


*Weber Pulse Serie: De nieuwste serie van elektrische barbecues van Weber. Deze nieuwe serie brengt elektrisch barbecueën naar een nieuw niveau. Het is nu vele malen makkelijker om de temperatuur te reguleren daarnaast heeft de serie een compleet nieuw ontwerp.