Betalen:

Betaalmethoden

Kies zelf hoe je wilt betalen:

- Makkelijk en veilig via je eigen bank met iDeal of Bancontact/Mister Cash.

- Via een beveiligde credit card transactie met MasterCard, Visa of eMaestro.

-  AfterPay. Betalen doe je pas nadat je de artikelen ontvangen hebt.

Betalingsbevestiging

Je ontvangt een betalingsbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

Hoe werkt achteraf betalen?

AfterPay voert voor BBQwinQel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 225.- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kun je betalen tot een bedrag van € 400.-.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt voor vragen altijd contact met AfterPay opnemen via klantenservice@afterpay.nl of telefoonnummer 020-7230270. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Contact gegevens

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur via:

E-mail: info@winqel.nl
Telefonisch: 040 2906693