Retourneren:


Bij BBQwinQel.nl kun je een artikel binnen veertien dagen gratis retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke/onbeschadigde verpakking zit.

Een artikel retourneren binnen Nederland? Gebruik dan het bijgevoegde retourlabel.
Vervolgens kun je het pakket kosteloos retourneren via een PostNL punt. Bekijk wat voor jou het dichtsbijzijndste PostNL punt  is.
Een artikel retourneren binnen België? Neem contact op met de klantenservice, zij sturen je een DPD retourlabel toe.


Voorwaarden:

  • Retourneren moet binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket. 
  • LET OP! De retouren worden alleen behandeld wanneer de originele verpakking onbeschadigd is! 
  • Stuur het originele retourformulier mee. Geef hierop aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren en vul de retour reden in. Als je geen retourformulier hebt ontvangen of je bent deze kwijt, dan kun je het standaard formulier downloaden en samen met de artikelen retour sturen.
  • Het (teveel) betaalde geld zullen we terugstorten. Mocht je gekozen hebben voor AfterPay dan zullen wij de vordering aanpassen.
  • Bewaar het verzendbewijs van je retour goed. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat BBQwinQel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom bij het PostNLpunt altijd om een bewijs van afgifte.
  • Wanneer het bedrag na het retourneren onder de €20.- komt, mogen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen. 


Is je pakket geleverd via pallettransport? Dan hoef je het pakket niet te retourneren via een DHL Servicepunt, maar moet het pakket weer opgehaald worden via pallettransport. Neem contact op met de klantenservice om een ophaal opdracht te maken (via email: info@winqel.nl, telefonisch: 040 2906693). Wij zullen voor jou een afspraak maken met de vervoerder om het pakket op te laten halen en dit vervolgens met jou af stemmen.

Klantenservice
Als je een vraag hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur via:
E-mail: info@winqel.nl
Telefonisch: 040 2906693